Kahvila-olohuone Jaspis - 0

Kahvila-olohuone

JASPISHaminan seudun raittiusseura Jaspis ry

Jokainen ihminen nuorimmasta vanhimpaan on meille VIP-henkilö eli hyvin tärkeä, very important person. Toivomme tämän näkyvän kaikessa toiminnassamme ja kaikissa kohtaamisissa.

Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Haminan seudulla asuvien hyvinvointia ja raittiita elintapoja eri ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien parissa. Yhdistys pyrkii lisäämään ihmisten osallisuutta ja toisista välittämistä sekä luomaan edellytyksiä arvokkaaseen ja merkitykselliseen elämään. Yhdistys pyrkii toiminnallaan ehkäisemään päihteiden käyttöä ja haittoja kuten sosiaalista ja taloudellista syrjäytymistä ja eriarvoisuutta.

Yhdistys toimii kristilliseltä arvopohjalta, missä keskeisinä arvoina ovat ihmisten kunnioittaminen ja arvostus, sosiaalinen vahvistaminen, yhteisöllisyys, keskinäinen kunnioitus, yhdenvertaisuus, kristillisen rakkauden maailmankuvan välittäminen ja heikommassa asemassa olevista huolehtiminen sekä sukupolvien kohtaaminen.

Yhdistyksen jäsenyys

Haminan seudun raittiusseura Jaspis ry:n asioista päätetään yhdistyksen kevätkokouksessa. Yhdistyksen jäsenenä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen ja tuet arvokasta työtä.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen 15 vuotta täyttänyt, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoituksen toteutumista ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Jokainen yhdistyksen jäsen on samalla valtakunnallisen raittiusyhdistyksen Raittiuden Ystävät ry:n henkilöjäsen ja saa Raitis-julkaisun kaksi kertaa vuodessa. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä myös oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Voit ilmoittautua jäseneksi lähettämällä yhteystietosi (nimi, osoite ja sähköpostiosoite) palaute@jaspis.fi

Tämän jälkeen saat kutsun yhdistyksen vuosikokouksiin ja muihin jäsentapaamisiin. Jäsenmaksu 10€ v.2018 maksetaan vuosittain Raittiusseura Jaspis ry:n tilille FI10 55060020 039218.

Tiedotuskanavat

Facebookissa kahvilajaspis
Instagramissa kahvilajaspis

Yhdistyksen hallinto

Haminan seudun raittiusseura Jaspis ry:n ja Kahvila-olohuone Jaspiksen toiminnasta vastaa yhdistyksen hallitus yhdessä toiminnanjohtaja Hannah Honkasen kanssa.

Jaspis ry:n hallituksen kokoonpano on:
Juhani Korjula (pj) p. 0400 552 772,
Petri Liikkanen (varapj.) p. 041 5054 576 petri.liikkanen@gmail.com
Paavo Heiskanen p. 040 5448 169
Stina Piironen p. 041 4615 822
Jyrki Seppälä (varajäs.)
Markku Laitinen (varajäs.)

Hannah Honkanen, toiminnanjohtaja ja hallituksen ulkopuolinen rahastonhoitaja, p. 040 7714 214
Toiminnantarkastajana Jarmo Suntio (varalla Keijo Pellinen).

Toiminnan rahoitus

Merkittävässä roolissa Jaspiksen toiminnassa ovat vapaaehtoiset omalla talkootyöpanoksellaan. Kahvilatoiminnalla samme katettua osan tärkeästä toiminnasta.

Jos haluat tukea yökahvilaa tai muuta toimintaamme rahalahjalla, osoita se Jaspiksen tilille FI10 55060020 039218 ja kirjoita tiedonantoihin teksti "lahjoitus".
Jaspis kiittää!